Voimasana Oy

Voimasana Oy on vuonna 2009 perustettu  idearikas, osaava ja ketterä viestintäyritys, joka on erikoistunut journalistiseen sisällöntuotantoon. Voimasana on luonnoltaan kustannustehokas, aikaansa seuraava, utelias ja rohkea. Hajuttomat ja mauttomat jutut, tekstit jotka eivät kosketa ja tarinat jotka eivät koukuta, jätämme suosiolla muiden tehtäväksi. Voimasana haluaa osaltaan julistaa, että sanassa on yhä voimaa ja että maailmassa on tylsämielisyyttä, keskinkertaisuutta ja hymistelyä tarpeeksi jo entuudestaan.

Voimasana on mikroyritys, käsityöyritys ja palveluyritys, tekstipaja jonka tavoitteena on voimakkaan kasvun ja suuren volyymin sijaan tarjota asiakkailleen laadukasta,  ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua; omistaja-yrittäjälleen toimeentuloa ja työn tekemisen iloa mielenkiintoisten töiden ja mukavien asiakkaiden parissa jatkuvasti kehittyen.

Voimasana haluaa kilpailla osaamisella ja laadulla, ei hinnalla ja mukatehokkuudella, erottuvalla kynän jäljellä ei halpatuotannolla.

Aika yksinkertaista, eikö? Niin on myös yhteistyö kanssamme, tee vaikka toimeksianto niin tiedät.

Voimasanan perustaja ja omistaja Kalle Kirstilä on työskennellyt journalismin ja markkinointiviestinnän parissa vuodesta 1998. Voimasanalla pystyy tarjoamaan asiakkaidensa käytöön toimeksiantojen mukaan muuntuvan media-ammattilaisten joukon kuvaajista graafikoihin.